2022 İlkbahar - Yaz Trendleri

24-03-2022 10:03
2022 İlkbahar - Yaz Trendleri

Her sezon, yeni akımlara, yeni renklere alışıp bir sonraki sezona geçişimiz zor olsa da, canlı renkleri ve eğlenceli görünümleri ile 2022 İlkbahar / Yaz sezonuna geçişimiz kolay olacak. Bu sezonun kolay uygulanabilir, favori trendleri bu yazıda!

Trendler ve modadaki bakış açıları her zaman değişkenlik gösterebilmektedir. Her yıl yeni parçalar hayatımıza giriyor ve yeni renklerle bezenerek modaya uyum sağlıyoruz ya da sağlamıyoruz. Bazılarımız tamamen moda tutkusu ile tüm yenilikleri deniyor bazılarımız sadece kendine uyan akımları sahipleniyor. Seçici olmak önemli. Bu sezon trendlerinde, bizleri neler bekliyor?

Renkler Capcanlı ve Gözalıcı

Bu yazın ilham kaynağı yaprak, çimen kısaca doğadaki yeşilin tüm tonlaması. Tamamen yeşillenmeyi sevmiyorsanız, basic beyaz bir tshirt altına, yüksek bel jean giyip fularınızda ya da takılarınızda yeşili kullanarak modayı takip ettiğinizi gösterebilirsiniz.

Kıyafetinizde yeşili kullanmak istiyorsanız; büyük beden kadınlar için özellikle bölgesel fazlalıklarda koyu yeşili tercih etmek doğru bir seçim olacaktır. Mesela basen - kalça bölgesinde ki fazlalıkta koyu yeşil bir etek tercih edilebilir. Doğru seçimler yapabilmek için büyük beden kadınlar için vücut tipine göre kıyafet seçimleri blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Turuncu özgüven rengidir ve tabii ki güneşi hatırlatır, bu yaz en çok tercih edilen renklerinden biride capcanlı turuncular. İçinde turuncu tonları olan, sizi rahat ettirecek pamuklu elbiseler yazın favori parçaları arasında olacak. Büyük beden kadınların birçoğu özgüvenle taşıyabileceği ve stilini ön plana çıkaracak elbiseler kadar, rahatlığını da önemsiyor.

Ve son rengimiz fuşya. Bu renk özellikle buğday ve beyaz tenlilere çok yakışıyor. Bu ten renginde olanlar bu rengin trend olmasından mutlaka faydalanmalı ve alışverişlerinde bu rengin tonlarını tercih etmeliler.

Takımlar Hayatı Kolaylaştırıyor

Çoğu zaman bir şeyleri kombinlemeye çalışırken çok fazla zaman kaybederiz. O yüzden bu kışın, sevdiğimiz trendlerinden biri olan "takım giyinme trendi" bu sezonun da trendleri arasında olacak. Bu trendin en önemli başka bir avantajı ise; özellikle koyu tonlar, takım halinde giyildiğinde büyük beden kadınlar için zayıf görünme avantajı sağlıyor. Etek ya da pantolonlu ince trikolar ya da blazer ceket altına bol kesim pantolonlar ile takım görünümlerine İlkbahar’da sıkça rastlayacağız.

Büyük beden kadınlar için blazer takım tercih edeceklerse vatkalı ceket seçimi yapmamalılar. Vatka daha iri bir duruş yaratır. Triko takımlarda ise çok ince olup, hat belli edecek dar kesim takımlar yerine, daha dökümlü duran, bol kesim trikoları tercih etmeliler.

Takımlar Hayatı Kolaylaştırıyor

En Çılgın Trend Tüyler ve Püsküller

Bir bluzdan ya da tshirtten fışkıracak aksesuar kuş tüyleri, etek ucundan sarkan püsküller bu yazın en eğlenceli trendi olacak. Mesela kat kat püsküllü elbiselerinizle dans pistlerinde boy gösterebilirsiniz. Çaça dansı severler için, çok hoş bir trend!

Orantılı kilo dağılımı olan, büyük beden kadınlar için vücudu saran, etek ucu simli abiyeler yaz gecelerinin, şık davetlerinde güzel bir seçenek olacaktır.

Drape ve Plise Detayları

Düz bir formda akan kıyafetler üzerinde drape ve plise detaylarını bu sezonda da göreceğiz. Elbiselerin etek uçlarında pliseler, yakalarda drape detayları olacak. Bu detaylar üzerimizdeki kıyafetlere hoş bir hava katacak.

Büyük beden kadınlar bu trendi kullanırken, tümden bir drape ya da tümden bir plise yerine kıyafetlerin bir parçasında kullanılmış olması özelliğine bakmalılar. Yoğun plise ve drape kullanımı sizi olduğunuzdan daha iri gösterebilir.

Drape ve Plise Detayları
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.